Cautare

22285 de rezultate pentru "clanu lui olga" (3.59 secunde)
Poate merita sa ne reamintim ideea lui Louis Althusser, un filosof francez care ne spune: ... Romania a salvat Ungaria de comunism si de terorismul cultural al lui Lukacs intrand cu armata in Ungaria, ocupand Budapesta si alungand guvernul bolsevic al lui Bela Kun.
Initial Vasile Alecsandri avea 17 voturi, dar i-a cedat locul lui Costache Negri, un politician cu experienta care la randul sau a trebuit sa renunte la idee deoarece nu indeplinea toate conditiile impuse de Conventie.
Sorina Severin) Oare cum ar fi aratat poeziile lui Mihai Eminescu daca nu ar fi fost inspirat de Ingerul Blond, asa cum o alinta poetul pe cea care i-a furat inima pentru totdeauna, Veronica Micle?
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil (Continuare) O alta posibila lovitura de stat, fatala pentru Erdogan Sinteza: ... Credeti ca nu va putea islamiza, cu fideli de-ai lui, armata turca?
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil O sabie curbata cu un singur tais, iataganul turcesc, a cazut brusc peste Europa si, poate, peste intreaga lume.
Suspendarea Constitutiei de catre Evren, atrocitatile comise de armata si reformele economice artificiale introduse prin intermediul FMI, au lasat urme adanci in personalitatea lui Erdogan. ... Insa economia n-a fost singura preocupare a lui Erdogan.
Rasturnare spectaculoasa de situatie intervenita in cazul nominalizarii lui Varujan Vosganian pentru postul de comisar european al Romaniei la Buxelles.
Cea mai asteptata decizie in acest sens este cea a lui Radu Mazare, care trebuie sa se hotarasca pana in aceasta seara daca va candida sau nu la vicepresedintia PSD.
Surpriza a venit din partea lui Titus Corlateanu, care l-a invins pe Miron Mitrea in cursa pentru postul de secretar general al partidului.
Procurorii anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a lui Cosmin Popescu, secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), pentru savarsirea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului.
Primarul din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi nu-si cunoaste contracandidatii.
Chiar daca nu a fost prezent la aniversarea de marti, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a daruit lui Mircea Geoana un album despre arhitectul Gaudi, luni, la sedinta Biroului Permanent National al PSD.
In presa scrisa si cea online circula un text sub diferite forme si titulaturi - cel mai adesea "Reteaua lui Cozmanca", si care in esenta se refera la acelasi subiect:
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, vineri seara, la Antena 3, ca Traian Basescu si Sorin Oprescu au un stil "bascalios", el explicand astfel afirmatia primarului Capitalei despre faptul ca 88% din simpatizantii lui l-ar vota pe Basescu.
'Sunt mai surprins de reactia lui Mircea Geoana decat de plecarile unor oameni din partid. ... Reactia lui Mircea Geoana este insa nu doar nepotrivita ci si jignitoare.
Liliana RUSE (foto) publica in Gandul articolul "Trista poveste a victoriei lui Che Ponta asupra lui Fidel Antonescu", pe care il puteti citi in continuare. ... Comparatia i-a venit lui Victor Ponta, autoportretizat rebelul coborat din munti pentru a-l scoate pe tiran din palatul sau.
Declaratiile lui Tokes au fost facute in contextul in care Curtea Internationala de la Haga a constatat ca autoproclamarea independentei provinciei Kosovo nu incalca dreptul international, decizie care a gadilat destule minti infierbantate, dupa cum se vede. Atitudinea lui Tokes nu mai poate surprinde pe nimeni.
'Puterea mogulilor in partid, alianta cu PNL, proiectul suspendarii lui Basescu si intrarea la guvernare acestea au fost mizele confruntarii dintre fostul si actualul presedinte al PSD. ... Strategia lui Geoana prevedea, in prima faza, formarea unei aliante PSD-PC-PNL in care urma sa fie atrasa si UDMR.
M-am amuzat teribil aseara, la Gadea, dar si la aia de la Realitatea, cand i-am auzit pe obisnuitii trancanitori cu norma intreaga cum analizau ei schimbarea de ton a discursului lui basescu, in comedia aia de conferinta de presa de ieri.
Octavian Andronic publica pe Amos News articolul "Candidatura lui Geoana", pe care il puteti citi in continuare. ... Unul dintre acestea ramane cel referitor la "sacrificarea" lui Nastase!
google-analytics.com